web analytics
Telefon: 0751 540 163 | e-mail: contact@respectconstruct.ro

Achiziționarea unei locuințe pentru tine și familia ta reprezintă un pas foarte important, ce necesită nu doar atenție, rabdare ci și o investiție financiară.
Pentru asta înainte de alege casa dorită, trebuie să te gandești ce modalitate de plată va avantajează. Astăzi, cele mai des întalnite metode de plată în tranzacțiile de vânzare cumpărare de pe piața imobiliară din Romania, sunt: plata integrală și creditul bancar. În cele ce urmează vă prezentăm fiecare modalitate de plată în parte, prin care vă puteți îndeplini visul: acela de a avea propria casa.

1. Plata integralăreal_estate_certificate
Este metoda cea mai recomandată, în cazul în care beneficiezi de întreaga sumă de bani. Plata se va achita integral în prezenta unui notar, prin semnarea unui contract de vânzare-cumpărare.

2. Prima casă
Este o altă metodă de plată pentru apartamente și case, pe care si noi vi-o punem la dispoziție. Este o ocazie unică prin care puteți beneficia în sfârșit de casa dorită.
Prin programul Prima Casă, puteti deveni în sfârșit proprietarul locuinței dvs. În acest sens, vă oferim consultanță financiar – bancară în vederea accesării și întocmirii documentelor legale necesare pentru cumpărare locuinței.

3. Credit ipotecar
Este un credit acordat de către banci oricarei persoane fizice, în vederea achiziționării, construirii sau renovării unei locuințe. Daca te-ai decis asupra unei locuințe noi, consultanții noștrii vă vor informa asupra avantajelor și pașilor ce trebuie urmați pentru a cumpăra un apartament prin credit bancar.
Perioada de rambursare a unui credit ipotecar este cuprinsă între 10 ani și 30 de ani.

4. Credit imobiliar, în cazul optării pentru un astfel de credit, trebuie să știi că garanția creditului este un alt bun imobiliar, în afara celui achiziționat prin credit.

Respect Construct vă pune la dispozitie servicii de consultanță în alegerea metodei de finanțare potrivită precum și diverse soluții de finanțare flexibile, adaptate perfect venitului și opțiunilor dorite de dvs.

Solicită acum o ofertă!


Adresa de email


Numărul tău de telefonUn consultant vă va contacta în cel mai scurt timp!

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar