web analytics
Telefon: 0751 540 163 | e-mail: contact@respectconstruct.ro

 

Te-ai gandit ca este momentul sa-ti cumperi viitoarea casa? Nu e de mirare – daca esti ca majoritatea proprietarilor de case, probabil ai deja o imagine in minte, a ceea ce inseamna pentru tine, casa de vis, o casa care sa se potriveasca viziunii tale si a familiei tale.
Sunt multe lucruri ce trebuie luate in considerare atunci cand va alegeti o casa, asa ca noi, va vom arata cum sa profitati la maxim de acest proces, astfel incat, viitoarea voastra casa sa fie cea pe care vi-o imaginati.

Vizitati cartiere preferate.1

Exista un motiv pentru care acestea sunt favoritele dumneavoastra, si probabil este pentru ca acolo exista case. Nu te gandi inca la pret. Ceea ce cauti este ceea ce te inspira.

Viziteaza casele puse deja in vanzare. Fiecare dintre acestea vor avea caracteristici care te inspira, si caracteristici care vor lasa indiferent. Noteaza-le pe fiecare, este important sa stii ce conteaza si ce nu, pentru tine.

Fa fotografii3

Fotografiaza fiecare unghi al unui imobil care iti place, atat interiorul, cat si exteriorul. Imaginile vor capta mai multe detalii decat ai putut retine tu doar dintr-o simpla vizualizare.

Organizeaza-te

Noteaza-ti pe un caiet toate elementele care te intereseaza si pastreaza-l cu tine. Acestea te vor ajuta sa-ti mentii gandurile si schitele organizate. Dedica 2-3 pagini, pentru lucrurile esentiale de care ai nevoie la casa ta ( numarul de bai, sau materialele preferate). O alta pagina ar trebui sa cuprinda lista de dorinte, in care puteti cuprinde orice, de la forma de turnare a fundatiei pana la acoperisul acesteia.

Imaginea de ansamblu si gasirea unei locatii2

Acum ca ati notat tot ce va place si ce va doriti de la o casa, este timpul sa va concentrati in gasirea unei locatii.

Preferati mediul rural sau urban?

Peisajul conteaza. O zona puternic impadurita ar putea face o mare diferenta atunci cand vine vorba de ferestre si iluminat, sa nu mai vorbim de panouri solare sau alte considerente energetice.

Loturile mai aproape autostrazi sau in alte zone producatoare de zgomot vor necesita mai multa atentie din punct de vedere acustic, fata de zonele rurale izolate.

Accesul la utilitati si servicii variaza in functie de locatie. Asigurati-va ca locatia aleasa de dvs include acele lucruri pe care de obicei le luati de bune.
La final, cantariti foarte bine aceasta decizie, asculta-i pe toti dar tine cont doar de propriile tale concluzii.

Solicită acum o ofertă!


Adresa de email


Numărul tău de telefonUn consultant vă va contacta în cel mai scurt timp!

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar