web analytics
Telefon: 0751 540 163 | e-mail: contact@respectconstruct.ro

Cumpărarea unei locuințe este o adevarată provocare și o investiție financiară importantă. Fie că ne dorim un apartament de 2 camere, unul de 3 sau 4 camere, sau o locuință mai spațioasă, casă sau vilă este foarte important să existe un echilibru între bugetul disponibil și ceea ce avem posibilitatea să cumpărăm.
Piața imobiliară din Sibiu este una diversă, iar cererile de locuințe sunt în creștere. Sibiul se situează la nivel național în primele 10 locuri ca prețuri, la locuințe.


house-valueÎn topul orașul cu cea mai mică rată de depreciere a locuințelor pe timp de criză, este Sibiul. Conform statisticilor, prețurile apartamentelor scoase la vânzare au scăzut cu 3,7%, de la 724 de euro pe metrul pătrat în trimestrul al patrulea din 2013, până la 697 de euro în aceeași perioadă din 2014.
Apartamentele noi din Sibiu se ieftinesc de la an la an, este concluzia la care au ajuns agenții imobiliari și pe care o confirmă și statisticile. În aceste condiții, orașul Sibiu a reprezentat una dintre cele mai sigure destinații pentru o achiziție imobiliară în scop de investiție.
Un apartament cu 2 camere, în Sibiu, este alegerea multor cupluri, un dormitor, sufragerie, baia și bucătăria, fiind de ajuns. Acestea sunt ușor de întreținut, au cheltuieli reduse la utilități și este o variantă tentantă chiar și pentru un cuplu aflat la vârsta a treia.

Un apartament cu două camere, ajunge să coste în jur de 22.950 euro.
Apartamentele cu 3 camere, sunt cele mai interesante din punct de vedere al investiției, fie ele în construcții recente sau mai vechi. Acestea ajung să coste aproximativ în medie 39.250 euro.
Bineînteles, preturile apartamentelor diferă în funcție de numărul de camere, utilități, sau de zona în care sunt situate.
De exemplu, un apartament nou cu două camere pe Bulevardul Mihai Viteazu, începe de la 25.900 de euro și ajunge la 30.000 euro, în funcție de dimensiuni, etaj și îmbunătățiri. În același bloc, un apartament cu 3 camere, de 76 m.p., costă 35.000 euro.
În Șelimbăr, un apartament cu 3 camere, de 55 metri patrati, costa 38.500 de euro, în vreme ce unul cu 2 camere este scos la vânzare cu 26.500 euro.
În felul în care decurg lucrurile, anul acesta, Sibiul va rămâne fidel topului cu scăderi de prețuri.
Conform analiștilor, prețurile apartamentelor noi și vechi s-au stabilizat în cursul anului 2014, la nivelul întregii țări, diferențe mici între unele orașe fiind datorate mai multor factori.
Indiferent de ce tip de locuință vreți să achiziționati, noi vă stăm la dispoziție prin oferirea celor mai bune oferte de pe piață (proiectare case, construcție case, vânzare apartamente, consultanță imobiliară, etc) indiferent de metoda de finanțare aleasă.

Respectăm nevoile și cerințele dvs, și împreună vom proiecta casa dorită!Solicită acum o ofertă!


Adresa de email


Numărul tău de telefonUn consultant vă va contacta în cel mai scurt timp!

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar