web analytics

Telefon: 0751 540 163 | e-mail: contact@respectconstruct.ro

 

Te-ai gandit ca este momentul sa-ti cumperi viitoarea casa? Nu e de mirare – daca esti ca majoritatea proprietarilor de case, probabil ai deja o imagine in minte, a ceea ce inseamna pentru tine, casa de vis, o casa care sa se potriveasca viziunii tale si a familiei tale.
Sunt multe lucruri ce trebuie luate in considerare atunci cand va alegeti o casa, asa ca noi, va vom arata cum sa profitati la maxim de acest proces, astfel incat, viitoarea voastra casa sa fie cea pe care vi-o imaginati. Continue reading

Am avansat cu lucrarile la cele 4 imobile (8 locuinte in regim duplex) precum si la cele triplex. Oferte de la 52 000 euro. Folosim doar materiale de cea mai buna calitate.

Continue reading

Alegerea unui spațiu de locuit este foarte importantă pentru întreaga familie, fie ea mică, ori numeroasă. Locuința este menită să ne ofere, pentru o perioadă îndelungată, toate necesitățile de care avem nevoie.
Unii consideră că achiziționarea unei locuințe reprezintă doar statutul social sau o situație financiară bună, însă o casă, ar trebui să însemne mai mult decât atât. Cea mai potrivită locuință nu este doar cea pe care vi-o puteți permite financiar, ci aceea în care vă veți simți ACASĂ; cea în care au loc cele mai frumoase evenimente din viața dumneavoastră și locul în care veți crea cele mai de preț amintiri.

Continue reading

Săptămâna aceasta am turnat fundația la următorul șir de case. Design modern, priveliște către munții Făgărași, la 5 minute (cu mașina) de  Sibiu.

Continue reading

Achiziționarea unei locuințe pentru tine și familia ta reprezintă un pas foarte important, ce necesită nu doar atenție, rabdare ci și o investiție financiară.
Pentru asta înainte de alege casa dorită, trebuie să te gandești ce modalitate de plată va avantajează. Astăzi, cele mai des întalnite metode de plată în tranzacțiile de vânzare cumpărare de pe piața imobiliară din Romania, sunt: plata integrală și creditul bancar. În cele ce urmează vă prezentăm fiecare modalitate de plată în parte, prin care vă puteți îndeplini visul: acela de a avea propria casa.
Continue reading

Cumpărarea unei locuințe este o adevarată provocare și o investiție financiară importantă. Fie că ne dorim un apartament de 2 camere, unul de 3 sau 4 camere, sau o locuință mai spațioasă, casă sau vilă este foarte important să existe un echilibru între bugetul disponibil și ceea ce avem posibilitatea să cumpărăm.
Piața imobiliară din Sibiu este una diversă, iar cererile de locuințe sunt în creștere. Sibiul se situează la nivel național în primele 10 locuri ca prețuri, la locuințe.

Continue reading

Solicită acum o ofertă!


Adresa de email


Numărul tău de telefonUn consultant vă va contacta în cel mai scurt timp!

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar