web analytics
Telefon: 0751 540 163 | e-mail: contact@respectconstruct.ro

Alegerea unui spațiu de locuit este foarte importantă pentru întreaga familie, fie ea mică, ori numeroasă. Locuința este menită să ne ofere, pentru o perioadă îndelungată, toate necesitățile de care avem nevoie.
Unii consideră că achiziționarea unei locuințe reprezintă doar statutul social sau o situație financiară bună, însă o casă, ar trebui să însemne mai mult decât atât. Cea mai potrivită locuință nu este doar cea pe care vi-o puteți permite financiar, ci aceea în care vă veți simți ACASĂ; cea în care au loc cele mai frumoase evenimente din viața dumneavoastră și locul în care veți crea cele mai de preț amintiri.


Pentru a face alegerea potrivită și de care vă puteți bucura mult timp, trebuie să cunoașteți care sunt caracteristicile fiecărui tip de locuință în parte.
De exemplu, o garsoniera, cu o singură cameră de locuit, bucatarie și baie, poate fi o alegere inspirata pentru o persoană necăsătorită, întrucât totul este redus din punctul de vedere al utilității și suprafeței.
Apartamentele au avantajele lor. Costurile cladirii se vor împărți la numarul de apartamente existente, astfel costurile de întreținere vor fi mai mici. Atunci când sunteți pe punctul de a vă achiziționa un apartament vă recomandăm să inspectați cu atentie care este starea curațeniei a blocului, cât de bine întreținută este scara blocului sau care este nivelul restanțelor la întreținere.
În cazul achiziționării unei locuințe în duplex, veți avea parte de numeroase avantaje. Acestea sunt imobile într-o singură clădire, având intrări separate și utilizând un zid comun, lucru care ajută la reducerea cheltuielilor de întreținere.
La fiecare locuință veți întâlni avantaje și dezavantaje; ceea ce este important este să stabiliți dumneavoastră elementele care sunt importante și cele la care sunteți dispuși să renunțați. Cum vă dați seama ce fel de casa vi se potrivește? Iată câteva întrebări care vă vor ajuta în acest sens, și pe care ar fi bine să vi le puneți.
1. Îmi doresc un apartament sau o casă?
2. Cât de departe este locuința față de locul de muncă?
3. Care sunt serviciile din apropiere? (școli, gradinițe, magazine, parcuri, spitale, etc)
4. Care este valoarea locuințelor din zonă?
5. Este o zonă liniștită și sigură?

Dacă vă doriți și dumneavoastră o locuință ideală, apelați la echipa RESPECT CONSTRUCT; oferim consultanță și sfaturi specializate în privința cumpărării sau construirii unei case.

Solicită acum o ofertă!


Adresa de email


Numărul tău de telefonUn consultant vă va contacta în cel mai scurt timp!

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar